QUINTAS 99 Üzletviteli Tanácsadó Kft.


Társaságunkat 1999. 10. 14-én alapította két belföldi gazdasági társaság azzal a céllal, hogy tevékenységük során az önkormányzatok gazdálkodása körében szerzett tapasztalatok hasznosíthatók legyenek. Szolgáltatásainkkal elsősorban a kis és közepes méretű önkormányzatok tevékenységét szeretnénk támogatni. Elsősorban azért, mert úgy tapasztaljuk, hogy az e körbe tartozó helyhatóságok tudják e legnehezebben ellátni ilyen irányú feladataikat.

Ismervén az önkormányzatok általános anyagi helyzetét, elsősorban azon szolgáltatásainkat ajánljuk figyelmükbe, melyek segítik a forrásaik bővítését, vagy meglévők hatékony felhasználását.

Ugyan e körülményre tekintettel a másik alapelv, melynek megvalósítására törekszünk, hogy szolgáltatásaink ellenértékét csak a várt eredmény megvalósulásának mértékében és ütemében érvényesítjük.

Javasoljuk, tájékozódjon a tevékenységi körünket részletesebben bemutató oldalakon. Amennyiben további kérdése lenne, illetve valamely szolgáltatásunk iránt érdeklődne, az alábbi kapcsolat felvételi lehetőségeket ajánljuk:
e-mail:adoszaki@gasparik.hu

Kiss Sándor
vezető tanácsadó: 30/9339-704

Dr. Gasparik Zoltán
vezető tanácsadó: 30/2975-557

Figyelmét megköszönve, tisztelettel üdvözli:

Szabados Anett
ügyvezető